Κομμωτήριο

draw-icon

Η αρχή μας…

Αρχή μας είναι:

«Μετά τις εργασίες μας θέλουμε να νιώθετε εσωτερική χαλάρωση και εξωτερική ομορφιά.»


Κάθε αποτέλεσμα συνδυάζει αρμονικά, μοναδική δεξιοτεχνία, υψηλή αισθητική με απόλυτη προσοχή στις λεπτομέρειες. Είτε πρόκειται για καθημερινό look, είτε για ριζική αλλαγή, οι λεπτομέρειες το κάνουν «εξαιρετικό»

Εμείς είμαστε ειδικοί στις λεπτομέρειες!

dowload-icon

Η αποστολή μας…

« Να εκπληρώσουμε το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις επιθυμίες, το lifestyle και τα ειδικά χαρακτηριστικά σας, προσφέροντας απόλυτη εξυπηρέτηση. Φέυγοντας θέλουμε να νιώθετε χαλαροί, ανανεωμένοι, όμορφοι, με υγιή μαλλιάHair-art-studio

Hair Art Studio

Το κομμωτήριο ιδρύθηκε το 2001 στην περιοχή των εφτά βαγιών στη Ρόδο και το 2012 μεταφέρθηκε σε ένα απο τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, το εμπορικό κέντρο Cairo Palace. Η μεταφορά επέφερε σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση.

Αρχικά, ο χώρος μας βρίσκεται στην καρδιά της κεντρικής αγοράς, όπου γύρω υπάρχουν δεκάδες καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Η πρόσβαση είναι γρήγορη με αυτοκίνητο ή μέσω μαζικής μεταφοράς, αφού η στάθμευση είναι εύκολη στο πάρκινγκ του Δημαρχείου της πόλης, ενώ ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων της Ρόδου βρίσκεται σε απόσταση τριών λεπτών.

home-icon

Ο χώρος

Ο χώρος μας είναι σχεδιασμένος ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα με ένα ζεστό καλωσόρισμα από την Receptionist μας. Ο σχεδιασμός είναι μοντέρνοςκαθαρός και ζεστός που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία μας.

Στο χώρο αναμονής μπορείτε να απολαύσετε ένα απο τα είκοσι διαφορετικά είδη ροφημάτων και ποτών που σας προσφέρουμε, ενώ παρακολουθείτε τη διαδικασία περιποίησης των άλλων πελατών. Ακόμα μπορείτε να περιηγηθείτε στο χώρο των προϊόντων με τη βοήθεια μας απαντώντας κάθε σας ερώτημα, μέχρι να έρθει η μεγάλη στιγμή του Wash House.

ill-icon

Wash House

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι η εμπειρία λουσίματος. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Wash House θα νιώσετε να ταξιδεύετε!

Η μυρωδιά του λεμονιού, της μέντας και του awapuhi wild ginger, σε συνδυασμό με τη χαλαρωτική Zen μουσική και το μασάζ στο κεφάλι, θα σας μείνει αξέχαστο.
Τη στιγμή που θα καθίσετε μπροστά από τον μεγάλο καθρέφτη, θα νιώσετε τον χώρο να απλώνεται, αφού είναι έτσι σχεδιασμένος για πανοραμική όψη.

Τέλος οι κύριοι έχουν την πολυτέλεια να απολαύσουν την περιποίησή τους στην κλασσική και αναπαυτική πολυθρόνα του μπαρμπέρη.