Υπηρεσίες

Wash House

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Wash House θα νιώσετε να ταξιδεύετε! Η μυρωδιά του λεμονιού, της μέντας και του awapuhi wild ginger, σε συνδυασμό με τη χαλαρωτική Zen μουσική και το μασάζ στο κεφάλι, θα σας μείνει αξέχαστο.

Cut & Style

« Εάν τα μαλλιά είναι φτιαγμένα κατάλληλα και τα παπούτσια σωστά, μπορείς να γλιτώσεις τα πάντα.»Για να πετύχουμε ένα καταπληκτικό κούρεμα λαμβάνουμε υπόψημας τις αναλογίες και το σχήμα  του προσώπου, την ισχυρή πλευρά του προσώπου και πιθανά έντονα χαρακτηριστικά. Έτσι καταλήγουμε στις γραμμές για το Cut & Style.

Colour

«Χρώμα είναι η οπτική εντύπωση που προκαλείται στο μάτι απο την αντανάκλαση του φωτός πάνω στο αντικείμενο.»Το εξαιρετικό χρώμα στα μαλλιά προέρχεται από τον συνδυασμό πολλών παραγόντων, όπως γνώση της χρωματικής παλέτας, εκτεταμένης εμπειρίας σε εργασίες και σωστή διαβούλευση με τον πελάτη.

 

Θεραπεία

«Η υγεία των μαλλιών είναι πρωταρχικός στόχος ! »

Το καλοκαίρι ο ήλιος και η ζέστη αφυδατώνουν και ξεραίνουν τα μαλλιά, ενώ το χειμώνα το κρύο, ο αέρας και ο βαρύς ρουχισμός ταλαιπωρούν την τρίχα.Οι θεραπείες αναζωογονούν τα μαλλιά
, επαναφέρουν την υγρασία και επιδιορθώνουν την τρίχα ώστε να είναι πάντα λαμπερά και δυνατά.

Hair Extensions

Τα extensions με συνδέσμους κερατίνης κάνουν τα μαλλιά πλούσια σε όγκο και μήκος μέσα σε λίγες ώρες. Τα extensions είναι από φυσική τρίχα και η ποσότητα διακυμένεται ανάλογα το επιθυμητό αποτέλεσμα και την οικονομική δυνατότητα. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς!

 

Περιποίηση νυχιών

Πιστεύουμε ότι τα περιποιημένα νύχια σε συνδυασμό με τα καλοφτιαγμένα μαλλιά, εκπέμπουν τα σωστά μηνύματα και ολοκληρώνουν το look! Ακρυλικό, μόνιμο και θεραπείες είναι μερικά από τα «εργαλεία» που χρησιμοποιούμε για να συμπληρώσουμε το παζλ ομορφιάς.

 

Χτένισμα

Μπορούμε να κάνουμε τα μαλλιά το δυνατό σημείο στην συνολική εικόνα σας, ανεξαρτήτως μήκους, χρώματος και υφής! Αυτό το πετυχαίνουμε γιατι χτενίζουμε για να αναδείξουμε τα μαλλιά σαςανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αλλά και τις αναλογίες του προσώπου σας. Χτενίσματακαθημερινά, βραδινά και νυφικά θα κάνουν την κάθε ημέρα ξεχωριστή, το κάθε look στυλάτο και μοναδικό.

Ξύρισμα προσώπου

Η λέξη ξύρισμα δεν φτάνει τη λέξη εμπειρία! Ατμός, ζεστές πετσέτες, κλασσικό λεπίδι, πολυθρόνα μπαρμπέρη και χαλαρωτικό μασάζ, είναι μερικές απο τις υπηρεσίες που θα εκτοξεύσουν το ξύρισμα, για να φτάσει την εμπειρία. Φεύγοντας θα νιώθετε  τον αέρα να γλιστράει και τον ήλιο ν” αγκαλιάζει το πρόσωπό σας. Μην το χάσετε!

Υγιεινή

Μας αρέσει το όμορφο και το καθαρό.
Πάνω απ” όλα για εμάς μετράει η υγιεινή των μαλλιών σας αλλα και του χώρου μας.
Μας αρέσει το υγιεινό και αυτό το κάνουμε πράξη. Αν ρωτήσετε για εμάς μπορείτε εύκολα να μάθετε τα παραπάνω, εαν πάλιέρθετε εδώ, θα τα διαπιστώσετε.